Straife dhe H&A Law Firm organizojnë vizitë në Shqipëri të Z.Mike Pompeo

Njoftime
Maj 17, 2022

Straife dhe H&A Law Firm organizojnë vizitë në Shqipëri të Z.Mike Pompeo

Maj 17, 2022

   

Më 15-16 Maj 2022, patëm nderin dhe kënaqësinë të presim dhe shoqërojmë Z. Mike Pompeo, Ish Sekretari i Departamentit të Shtetit të USA dhe Ish Drejtori i CIA, gjatë vizitës dyditore në Shqipëri, me rastin e 100 vjetorit të marrëdhënieve Shqipëri dhe SHBA.

 

Gjatë vizitës u arrit nënshkrimi i marrëveshjes së rëndësishme midis kompanisë amerikane Linden Energy, kompanisë bullgare Overgas, si dhe asaj shqiptare Albgas, për linjën e transmetimit dhe rigazifikimit mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, me një rëndësi të madhe ekonomike dhe strategjike për rajonin.

 

Gjithashtu Z. Pompeo zhvilloi takime me Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë, Z. Taulant Balla Kryetar i shumicës parlamentare, Zj. Belinda Balluku, Zv. Kryeministre, ministra, deputetë, si dhe me përfaqësues të tjerë të shtetit shqiptar.

 

Tiranë, 16 Maj, 2022

Filozofia jonë është t'u ofrojmë klientëve tanë një përfaqësim ligjor cilësor profesional dhe një ekspertizë ligjore te qëndrueshme