Takimi i Dr. Alket Hyseni dhe Z. James Richard Perry, Guvernator i Teksas dhe ish-Sekretar për Energjinë në USA

Njoftime
Prill 12, 2023

Takimi i Dr. Alket Hyseni dhe Z. James Richard Perry, Guvernator i Teksas dhe ish-Sekretar për Energjinë në USA

Prill 12, 2023

Drejtori i Straife për Ballkanin si dhe themeluesi i H&A Law Firm Dr. Alket Hyseni pati një takim me Z. James Richard Perry, ish-Sekretar për Energjinë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, si dhe Guvernator i Teksas për 15 vite.

                                                                 

Nën frymën e marrëdhënieve të shkëlqyera mes Shqipërisë dhe USA, u diskutua për një sërë projektesh dhe investimesh të rëndësishme strategjike në sektorin energjitik të kompanive shumë serioze amerikane dhe partnerë të tyre që do të fillojnë së shpejti në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit.

Filozofia jonë është t'u ofrojmë klientëve tanë një përfaqësim ligjor cilësor profesional dhe një ekspertizë ligjore te qëndrueshme