Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Rezart Elmazi

Jurist i lartë

Numri i telefonit

Adresa e emailit

Legjislacioni mbi pronat dhe konfliktet Administrative

Punoni me ne

Studio Ligjore “H&A Law Firm” sh.p.k. është gjithmonë në kërkim të profesionistëve të talentuar që demonstrojnë përafrim me vlerat tona