Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Andi

Andi SKËNDERI

Jurist i lartë

Numri i telefonit

I specializuar në të drejtën tregtare, Legjislacioni për. Mediatn dhe pronësisë intelektuale

Punoni me ne

Studio Ligjore “H&A Law Firm” sh.p.k. është gjithmonë në kërkim të profesionistëve të talentuar që demonstrojnë përafrim me vlerat tona