Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Alket

Dr. Alket Hyseni

Themelues i H&A Law Firm

Numri i telefonit

Karriera:

 • Ish-Deputet i Kuvendit të Shqipërisë (2017-2021)
 • Drejtor i Përgjithshëm, Drejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të Parave (2016-2017)
 • Këshilltar i Kryeministrit (2016)
 • Kryetar i Task Forcës për Pronat Shtetërore (2014-2015)
 • Dekan i Fakultetit të Shkencave Politike dhe Juridike, Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës (2009-2012)

Botimet shkencore:

 • Të drejtat e Njeriut në Kushtetutën Shqiptare (Botimet “Dita 2000″).
 • E drejta civile romake si bazë për të drejtën familjare (“Dita 2000″ botuar në v.2007)
 • Ligji Doganor dhe Praktikë Gjyqësore (“Dita 2000″ botuar në v.2007)
 • Investimet e Huaja dhe të Drejtat e Njeriut (“Dita 2000″ botuar në v.2007)
 • Ligji Doganor, v.2016 (Botim i Shkollës së Magjistraturës)
 • Ligji Doganor dhe Praktikë Gjyqësore, v.2020
 • Artikuj të ndryshëm shkencorë të botuar në Revista Shkencore Ndërkombëtare

Punoni me ne

Studio Ligjore “H&A Law Firm” sh.p.k. është gjithmonë në kërkim të profesionistëve të talentuar që demonstrojnë përafrim me vlerat tona