Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Avokatët

Faqja kryesore / Avokatët

Marineta

Marineta ZOTO

Jurist i ri

Numri i telefonit

E specializuar në Regjistrimin e Kompanive dhe Licencave

Punoni me ne

Studio Ligjore “H&A Law Firm” sh.p.k. është gjithmonë në kërkim të profesionistëve të talentuar që demonstrojnë përafrim me vlerat tona