RRETH NESH

Staple1B“H&A” është një studio ligjore shqiptare me me shume se 15 vite eksperiencë. Ajo u themelua ne fillimt e viteve 2000. Në mënyrë progresive studioja ka zgjeruar gamën e shërbimeveme dhe numrin e stafit që punon në të. Zyrat e saj janë të vendosura në qendër të Tiranës.